Paradicsom szárított üveges püré 210 g
Egy erős ízű krém, amely ízt ad a mártásoknak vagy élvezhető pirított kenyérkockákkal.
Tovább...3 590 Ft
- Termékleírás
- Tulajdonságok
- Értékelések
- Termékleírás
Egy erős ízű krém, amely ízt ad a mártásoknak vagy élvezhető pirított kenyérkockákkal. Tartósítószer-, színezék- vagy kémiai adalékanyag-mentes.
Felhasználási javaslat
A szárított paradicsomkrém kiválóan alkalmas húsételek mellé, előételként vagy ízletes szendvicsekben.
Összetétel
Újra hidratált szárított paradicsom (70,8%), extra szűz olívaolaj (14,3%), borecet, só.
Allergének
Termék, amelyet olyan üzemben állítanak elő, ahol glutént, tojást, halat, tejet, dióféléket, zellert, szulfitokat használnak.
Tárolás
A terméket felbontás után hűtőszekrényben, +4°C-on kell tárolni, és 6 napon belül fel kell használni.
Kategória Leírás Összetevők Újrahidratált aszalt paradicsom (70.8%), extra szűz olívaolaj (14.3%), bor ecet, só. Energia 346 Kcal/1449 Kj (átlagos tápértékek 100 g termékre) Zsírok 16 g, ebből telített zsírsavak 2.3 g (átlagos tápértékek 100 g termékre) Szénhidrátok 39 g, ebből cukrok 36 g (átlagos tápértékek 100 g termékre) Fehérjék 8.1 g (átlagos tápértékek 100 g termékre) Élelmi rostok 7 g (átlagos tápértékek 100 g termékre) Só 1.5 g (átlagos tápértékek 100 g termékre) Allergének Szulfitok (bor ecet). Termék egy olyan üzemben készült, ahol glutént, tojást, halat, tejet, csonthéjas gyümölcsöket, zellert, szulfitokat használnak. Lejárati idő Az aszalt paradicsomkrém lejárati ideje a gyártástól számított 2 év. Soha nem szállítunk egy évnél rövidebb lejárati idejű termékeket, hogy a lehető legfrissebb és legjobban megőrzött terméket garantáljuk. Tárolási feltételek A kinyitás után a terméket hűtőszekrényben kell tárolni +4°C-on és 6 napon belül fel kell használni. Formátum 210g - TulajdonságokTermékazonosító: 2 100 006
Kategória Leírás Összetevők Újrahidratált aszalt paradicsom (70.8%), extra szűz olívaolaj (14.3%), bor ecet, só. Energia 346 Kcal/1449 Kj (átlagos tápértékek 100 g termékre) Zsírok 16 g, ebből telített zsírsavak 2.3 g (átlagos tápértékek 100 g termékre) Szénhidrátok 39 g, ebből cukrok 36 g (átlagos tápértékek 100 g termékre) Fehérjék 8.1 g (átlagos tápértékek 100 g termékre) Élelmi rostok 7 g (átlagos tápértékek 100 g termékre) Só 1.5 g (átlagos tápértékek 100 g termékre) Allergének Szulfitok (bor ecet). Termék egy olyan üzemben készült, ahol glutént, tojást, halat, tejet, csonthéjas gyümölcsöket, zellert, szulfitokat használnak. Lejárati idő Az aszalt paradicsomkrém lejárati ideje a gyártástól számított 2 év. Soha nem szállítunk egy évnél rövidebb lejárati idejű termékeket, hogy a lehető legfrissebb és legjobban megőrzött terméket garantáljuk. Tárolási feltételek A kinyitás után a terméket hűtőszekrényben kell tárolni +4°C-on és 6 napon belül fel kell használni. Formátum 210g - Értékelések
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Hasonló termékek
Paradicsom szárított üveges 1500 g
11 990 Ft
szárított paradicsom, extra szűz olívaolaj 33,3%, só, borecet, chili paprika, oregano, bazsalikom
Paradicsom szárított üveges 235 g
2 290 Ft
szárított paradicsom, extra szűz olívaolaj 33,3%, só, borecet, chili paprika, oregano, bazsalikom
Paradicsom bio darabolt polpa 400 g
890 Ft
Nyomon követett és tanúsított gazdálkodásból származik. A megfelelő érettségi fokon szedett paradicsomokat 24 órán belül feldolgozzák, így megőrzik ízüket, aromájukat és tápanyagtartalmukat. A BioGranoro konzervek intenzív vörös színűek és magukban hordozzák az olasz paradicsom ízét és aromáját.
Paradicsompüré passata Dedicato 690 g
990 Ft
A „Granoro Dedicato” paradicsompüré kizárólag Puglia Tavoliere régiójában termesztett koktélparadicsomból készül, amelyet a pugliai gazdák termesztenek. A megfelelő érettségi fokon szedett paradicsomokat 24 órán belül feldolgozzák, ezzel megőrizve a friss paradicsomok ízeit, aromáit és tápanyagtartalmát. Szakértő kezek által válogatva, egy nagyon finom szitán átpasszírozzák, ami lehetővé teszi a magok és a héjdarabok eltávolítását. A…
Értékelések
Még nincsenek értékelések.