Paradicsomkrém Diavolicchi üveges 280 g
szárított paradicsom, extra szűz olívaolaj 33,3%, só, borecet, chili paprika, oregano, bazsalikom
Tovább...1 490 Ft
- Termékleírás
- Tulajdonságok
- Értékelések
- Termékleírás
Összetétel
szárított paradicsom, extra szűz olívaolaj 33,3%, só, borecet, chili paprika, oregano, bazsalikom
Allergének
csonthéjasok, laktóz
Eltartható
Felbontás után hűtőben tárolni és 30 napon belül fogyasztani
Származási hely
Olaszország
Töltőtömeg: 1500g
Tápértékek Átlagos értékek 100 g-enként Energia 300 kJ
72 kcalZsírok 4,7g ebből telített zsírsavak 0,7g Szénhidrátok 5,1g ebből cukrok 2,6g Rost 2,6g Fehérjék 1,1g Só 1,1g - TulajdonságokTermékazonosító: 2 100 122
Tápértékek Átlagos értékek 100 g-enként Energia 300 kJ
72 kcalZsírok 4,7g ebből telített zsírsavak 0,7g Szénhidrátok 5,1g ebből cukrok 2,6g Rost 2,6g Fehérjék 1,1g Só 1,1g - Értékelések
Hasonló termékek
Paradicsom szárított üveges püré 210 g
3 590 Ft
Egy erős ízű krém, amely ízt ad a mártásoknak vagy élvezhető pirított kenyérkockákkal.
Paradicsom hámozott Dedicato 800 g
1 290 Ft
A „Granoro Dedicato” hámozott paradicsomok 100%-ban Puglia régióból származó, nyomon követett és tanúsított ellátási lánc terméke. Puglia mezőin termesztve, gazdáink ügyes munkájának eredményei. A megfelelő érettségi fokon szedett paradicsomokat 24 órán belül feldolgozzák, hogy megőrizzék az ízeket, aromákat és tápanyagtartalmat. Szakértő kezek által válogatva, egy gőzbefúvűssal hámozva, sűrű, krémes paradicsomlében egészben elmerítve. Intenzív vörös…
Paradicsom szárított sós 500 g
4 990 Ft
Édes, érett paradicsom sózva napon szárított, édes-sós ízű.
Paradicompüré passata rustica Dedicato 680 g
1 090 Ft
A 100% Olasz paradicsompép kiválasztott, aprított paradicsomokból készül. Sokoldalúsága miatt értékes segítség a konyhában. A Rusztikus paradicsompép sűrű és durva szemcsézetű, ami az előállítás sajátosságából adódik, és kiválasztott paradicsomokból készül, amelyeket Olaszországban termesztenek és néhány órán belül a betakarítás után feldolgoznak. A paradicsomot blansírozás és hámozás után nagy lyukú pépgépen átpasszírozzák, így a kapott…
Értékelések
Még nincsenek értékelések.