Barion Pixel

Figyelem! Weboldalunk demo üzemben fut. A vásárlás még nem lehetséges!

25 000 Ft felett ingyenes kiszállítás (bútorok kivételével)
h o m e & l i v i n g

Otthonodat a meghittség és a nyugalom szigetévé varázsoljuk, prémium olasz élelmiszereinkkel megfűszerezzük a mindennapjaidat.

A CASSIA megálmodója.

A természet szeretete már gyerekkoromtól jelen van az életemben. Ennek köszönhető az is, hogy a Kertészeti  Egyetemen végeztem a tanulmányaim. 

Élvezem a munkám kreatív oldalát – a különböző kaspó, dekoráció és növény szortimentek kialakítását cégek számára. Mindig van valami újdonság, amin megakad a szemem.

Néhány éve az életemben kiemelt fókuszt kap az egészséges életmód. A téma, amibe mélyen beleástam magam, az a korunk mérhetetlenül rosszirányba megváltozott táplálkozása. Ha odafigyelünk az étrendünkre, 40-50 éves korunk felett is megőrizhetjük az egészségünket!

Harmónia és kiteljesedés otthon

Hiszem és vallom, hogy az otthon több mint egy egyszerű lakóhely. Itt önmagunkra találhatunk, és napról napra átélhetjük a valódi szépséget. Szerintem a lakberendezés jóval túlmutat az esztétikumon.  Ha a környezetünkben megteremtjük a harmóniát, az valóban boldoggá tehet minket. 

Otthonod kialakítása és berendezése személyes utazásod része, amivel kifejezheted egyedi stílusodat, értékrendedet. Olyan atmoszférát varázsolhatsz, amelyben minden apró-cseprő hétköznapi pillanatot értékelni tudsz.

Fókuszálj a jelenre és inspirálódj velünk

A CASSIA egyedülálló, mert nem csupán egy webáruház, hanem egy életstílus. Szeretnénk vele másokat inspirálni, és vásárlóinkat arra ösztönözni, hogy otthonukból (és így önmagukból) a legtöbbet hozzák ki. Itt és most, a jelenre fókuszálva. 

Ép testben ép lélek – tartja a mondás, ezért a lakberendezési gyöngyszemek mellett egészséges, prémium minőségű olasz élelmiszerek is elérhetőek nálunk. 

Közelebb hozzuk a természetet

A kaspók sokoldalú kiegészítők beltéren és kültéren egyaránt. Anyaguktól és kialakításuktól függően más-más üzenetet hordoznak. Már csak egy gyönyörű növény kell bele, és teljes az összkép!

A CASSIÁNÁL mindig van valami új, amiért érdemes benézni!

Miért pont a CASSIA?

Magyar vállalkozás

Hazai vállalkozás vagyunk elérhető ügyfélszolgálattal. Kérdéseiddel bátran fordulhatsz hozzánk!

Működés a fenntarthatóság jegyében

Működésünk során arra törekszünk, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyjuk magunk után.

Környezettudatos csomagolás

Rendelésed letisztult, igényes csomagolásban érkezik – műanyag nélkül, az újrahasznosítás jegyében.

Kipróbált, válogatott termékek

Olyan termékeket kínálunk, amiket mi is szívesen látunk az otthonunkban.
0
  0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üresVissza a boltba
   Szállítási költség számítása
   Kupon beváltása