Tészta Gnocchi di patate, Dedicato 500 g
Ősi eredetű étel, a gnocchi kis, kerekded formájú tészta darabok, általában búzadara, búzaliszt vagy rizsliszt, burgonya, száraz kenyér, gumós gyökerek vagy zöldségek keverékéből készülnek. Olaszországban a legismertebbek a burgonyás gnocchik, amelyek egyedülálló gasztronómiai specialitást jelentenek ízük és hagyományaik miatt, és 1880 óta terjedtek el, amikor a burgonyát Amerikából Európába importálták. A Granoro burgonyás gnocchijai…
Tovább...990 Ft
- Termékleírás
- Tulajdonságok
- Értékelések
- Termékleírás
Ősi eredetű étel, a gnocchi kis, kerekded formájú tészta darabok, általában búzadara, búzaliszt vagy rizsliszt, burgonya, száraz kenyér, gumós gyökerek vagy zöldségek keverékéből készülnek. Olaszországban a legismertebbek a burgonyás gnocchik, amelyek egyedülálló gasztronómiai specialitást jelentenek ízük és hagyományaik miatt, és 1880 óta terjedtek el, amikor a burgonyát Amerikából Európába importálták. A Granoro burgonyás gnocchijai 80% burgonyapehellyel, búzaliszttel és vízzel készülnek, pasztörizáltak és védő gázban csomagoltak. Gyártásuk alapvető jellemzője az összetevők abszolút minősége, amelyeket gondosan válogatottak, hogy egy ízletes terméket kínáljanak. A Granoro burgonyás gnocchijai kézműves gondossággal készülnek, hogy a megfelelő állagúak és főzés után puha, de mégis kellően kemény tapintásúak legyenek, miközben megőrzik a „házi készítésű” ételek téveszthetetlen ízét. Minden alkalomra jó választás, a Granoro burgonyás gnocchik egyszerű és tápláló ételt jelentenek. Gyorsan elkészíthetők, és kitűnően harmonizálnak hagyományos szószokkal, mint a bolognai, vagy serpenyőben pirítva, sózott vízben történt főzés után, a kedvenc fűszerezéssel és egy csipetnyi parmezánnal tálalva.
Összetevők
burgonyapüré 80% (víz, szárított burgonyapehely [burgonya, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, antioxidánsok: nátrium-metabiszulfit, aromák]), „00” típusú finom búzaliszt, burgonyaliszt, só, savanyúságot szabályozó anyag: tejsav, tartósítószer: szorbinsav, természetes aroma, rizsliszttel meghintve.
Tárolás
hűvös, száraz helyen, hőforrásoktól távol. Egyszer kinyitva, a terméket hűtőszekrényben kell tárolni, és három napon belül fel kell használni.
Csomagolás
újrahasznosítható műanyag
Tápanyag Átlagos értékek 100g-ra % RI* Energia 664 kJ / 159 kcal - Zsírok 0.4 g - Ebből telített zsírsavak 0.1 g - Szénhidrátok 33 g - Ebből cukrok 0.1 g - Élelmi rostok 1.6 g - Fehérjék 5 g - Só 1.4 g - - TulajdonságokTermékazonosító: 2 100 029
Tápanyag Átlagos értékek 100g-ra % RI* Energia 664 kJ / 159 kcal - Zsírok 0.4 g - Ebből telített zsírsavak 0.1 g - Szénhidrátok 33 g - Ebből cukrok 0.1 g - Élelmi rostok 1.6 g - Fehérjék 5 g - Só 1.4 g - - Értékelések
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Hasonló termékek
Tészta bio teljeskiörlésű Penne rigate 500 g
990 Ft
Granoro Organikus Teljes kiőrlésű tészta 100%-ban olaszországi organikus gazdálkodásból származik. Teljes kiőrlésű búzadarából készül, amelyet olaszországi organikus durum búzából nyernek.
Tészta Tagliatelle, spenótos, Dedicato 100% durumlisztes 500 g
1 090 Ft
A legjobb durum búza téveszthetetlen aromája. A Granoro tészta előállítási folyamatában a préselés kiválasztása kulcsfontosságú a különböző formátumok megfelelő pórusosságának és megfelelő vastagságának biztosításában. Valójában minden forma úgy van megtervezve, hogy egyenletesen főjön és rövid főzési idővel rendelkezzen. A Granoro tészta kemény, rugalmas és kompakt, még sok órával a főzés után is. Jellegzetes sárga-arany színű,…
Kuszkusz 1000 g
1 450 Ft
A Granoro Kuszkusz hosszú és sima folyamat során készül, így alacsony a nedvességtartalma és nem penészesedik meg, ezért hosszabb ideig eltartható. Bár kisebb szemcseméretű, mint mások által gyártott, a használt előállítási módszer és az alacsony nedvességtartalom miatt a Granoro Kuszkusz rendkívül hidroszkópikus, így a főzés, duzzadás során sok vizet (vagy tejet vagy húslevest) szív fel,…
Tészta Spahetthoni Dedicato 100% durumlisztes 500 g
890 Ft
A legjobb durum búza téveszthetetlen aromája. A Granoro tészta előállítási folyamatában a préselés kiválasztása kulcsfontosságú a különböző formátumok megfelelő pórusosságának és megfelelő vastagságának biztosításában. Valójában minden forma úgy van megtervezve, hogy egyenletesen főjön és rövid főzési idővel rendelkezzen. A Granoro tészta kemény, rugalmas és kompakt, még sok órával a főzés után is. Jellegzetes sárga-arany színű,…
Értékelések
Még nincsenek értékelések.